о нама

цхимицрон семицондуцтор цо., лтд

цхимицрон семицондуцтор цо., лтд је специјалиста за истраживање и развој за ЛЕД драјвер иц, ац-дц управљање напајањем, ниско и средње напонске мосфете, са седиштем у Шенжену, Кина. имамо професионални тим техничара за истраживање и развој и водећу светску технологију, са канцеларијом за продајне услуге / партнерима у Кини, Хонгконгу и Канади.

са сопственим предностима напредне технологије у дизајну матрице за чипове и уметности и занатима, цхимицрон тесно сарађује са врхунским фабриком за паковање и тестирање чипова, и има строгу контролу квалитета производа, како би осигурао наше стабилно снабдевање и континуирани квалитет производа. наш производ ужива изванредну функционалност и поузданост, разноврсност и задовољавајућу постпродајну услугу. његова примена се ослања на средњи и виши крај. посвећујемо велику пажњу изградњи и репутацији нашег бренда!

наши делови имају широку примену у областима потрошње као што су драјвер за ЛЕД осветљење, главна плоча за ЛЦД ТВ, мид, мобилни телефон, сет топ бок, ГПС, пос терминал и преносиви повер банк итд.

имајући на уму оперативну филозофију квалитета на првом месту, приоритет купаца, сво особље компаније цхимицрон побољшава корак по корак наш стандард услуга и задовољство купаца иновативном технологијом, како би ваше решење производа било боље!

слике компаније

продајна канцеларија

Продајни тим

продајни тим (2)

кутак магацина

Top