изјава о приватности

1. коришћење садржаја сајта

цхимицрон

веб локација задржава право да тумачи садржај овог сајта и садржај овог сајта само за вашу личну употребу.садржај садржан у напоменама о ауторским правима и другим власничким обавештењима, треба да будете поштовани и копија ће бити задржана.ако садржај сајта без праве изјаве, не значи да сајт нема права, нити значи да сајт не полаже права, и треба да поштујете принцип добре вере и легитимне интересе садржаја за легитимно коришћење. не смете ни на који начин модификовати, копирати, јавно приказати, објавити или дистрибуирати такве материјале или их на други начин користити у било које јавне или комерцијалне сврхе. забранити било који од ових материјала за било коју другу веб локацију или друге штампане медије или мрежно рачунарско окружење. садржај на сајту и уредити облик правна заштита законом о ауторским правима, свако неовлашћено коришћење може представљати ауторско право, жиг и друга законска права. Ако не прихватите или прекршите ове услове, ваше овлашћење за коришћење сајта ће бити е аутоматски прекинут и морате одмах уништити све преузете или штампане материјале.

 

2. веб страница за ширење информација

доступност садржаја на овом сајту без било каквог облика гаранције, не гарантује апсолутну тачност и потпуност. Сајт у производима, технологијама, програмима, цена и расподела биће подложни променама без обавештења. Садржај сајта је можда истекао, цхимицрон нема никакву обавезу да их ажурира.покренуто објављивање информација може бити у вашем локалном окружењу и даље не можете да добијете производ, процес или услугу, можете се обратити пословним контактима и дистрибутеру компаније цхимицрон.

 

3.кориснички поднесци

поред одредби о приватности, осим оних, ви шаљете или постављате било који материјал на сајт, или контакт информације (у даљем тексту: информације) ће се сматрати неповерљивим и невласничким. Ваше коришћење овог сајта неће крше законе, прописе и јавни морал, не шаљу или са поште нити шаљу било какав незаконит, претећи, клеветнички, клеветнички, опсцен, порнографски или други незаконит материјал. ако људи имају информативни садржај и утичу, постоје докази о упозорењу или приговору на ову страницу слободно обришите поруку или неограничено суспендујте информације на веб претраживачу, без претходног пристанка, без обавезе објављивања обавештења, ситуација је озбиљна, овај сајт се може скинути са корисника.

 

4.корисници размењују садржај

цхимицрон је спреман да надгледа или прегледа корисника да шаље или поставља поруке или комуницира искључиво једни са другима информације у било којој области одговорности, укључујући, али не ограничавајући се на собе за ћаскање, цхимицрон форуме или друге корисничке форуме, и сваку размену садржаја.цхимицрон ,за садржај било које такве размене, не преузима никакву одговорност, без обзира на то да ли доводе до клевете, приватности, опсцености или других проблема. цхимицрон задржан када се открије брисање се сматра увредљивим, клеветничким, опсценим или на други начин непожељним правом на садржај на информације.

 

5.сите за преузимање софтвера за коришћење

ако преузмете софтвер са коришћењем софтвера да бисте били у складу са уговором о лиценцирању софтвера да бисте донели све услове лиценцирања софтвера.када прочитате и прихватите уговор о лиценцирању софтвера пре него што одредбе можда неће преузети или инсталирати софтвер.

 

6.линкови ка веб локацијама трећих страна

линкови до сајтова трећих страна само као погодност за вас. ако користите ове везе, напустићете сајт. цхимицрон није прегледао ниједан сајт трећих страна, ови сајтови и њихов садржај не контролишу, без одговорности. ако одлучите да приступите свим везама ка сајтовима трећих страна, њиховим могућим последицама и ризицима које сносите сами.

 

7.ограничење одговорности

цхимицрон и његови добављачи или поменута трећа страна нису одговорни за било какву штету (укључујући, али не ограничавајући се на изгубљену добит, изгубљене податке или прекид пословања узрокован штетом), да ли је таква штета због употребе или не може да користи веб локацију, и линкови сајта ка било којој веб страници или било које информације садржане на таквим сајтовима проузроковане, и без обзира да ли имају тај уговор, деликт или било коју другу правну основу унапред и да ли је то била таква штета може настати савет.ако користите овај сајт као резултат информације или подаци неопходни за одржавање, поправку или исправку опреме, треба да будете свесни да сами морају сносити све трошкове који из тога произилазе.

цхимицрон, у случају следећих ситуација не сноси одговорност:

пренос информација од стране провајдера мрежних услуга (химикрона и његовог овлашћеног лица) осим иницираних; пренос информација, рутирање, повезивање и складиштење обезбеђују се неопходним аутоматским техничким процесом, избором пружаоца услуга информационе мреже; поред др. Захтеви аутоматског одговора, провајдер мрежних услуга не бира ове провајдере информација и примаоце; систем провајдера мрежних услуга или мрежног посредника или привремено складиштење информација копија обрасца, под нормалним околностима, ниједна особа осим циљаног примаоца није примила резервисану време не дуже од предвиђеног примаоца да обезбеди приступ преносу информација, рутирању или повезивањем на разумно време; кроз систем или мрежу за пренос информација нетакнутог садржаја.

 

8.општа начела

цхимицрон може да измени ове услове у било ком тренутку. требало би да посетите ову страницу да бисте разумели тренутне услове, јер су ови услови уско повезани са вама. Одређене одредбе ових услова могу бити на неким страницама изричито назначеним правним обавештењима или терминима замењеним.

Top